Center Holistic / Izdelki / Izvleček staranega česna, 100 kapsul
izvlecek-crnega-cesna-90-kapsul

KYOLIC®

Izvleček staranega česna, 100 kapsul

KYOLIC® Formula 1oo je staran izvleček česna, kateri pomaga ohranjati zdravo funkcijo srca, krvnih žil ter normalen nivo holesterola in maščob v krvi.

>> Celoten opis
(1 ocen)
26,09 €
Vključno z DDV

2 enaka izdelka = 3% popusta
3 enaki izdelki = 5% popusta
4 enakih izdelkov = 7% popusta


Količina


Količina
Preberite komentarje in komentirajte

Opis

Kyolic® Aged Garlic Extract je izdelan na osnovi 100% organskega česnovih čebulic. Le-te so nato pripravljene z edinstvenim postopkom staranja, s katerim odstranimo neprijetni vonj in skoncentriramo blagodejne komponente, ki jih najdemo le v Kyolic. Česen pripomore k ohranjanju zdrave funkcije srca, krvnih žil in normalnega nivoja holesterola, ter vsebnosti maščob v krvi. Je visoko kvaliteten produkt, podprt z mnogimi znanstvenimi raziskavami. Zato je Kyolic Aged Garlic Extract najboljši česnov prehranski dodatek, ki je trenutno na voljo.

KYOLIC® Formula 1oo vsebuje izvlečke staranega česna (1200 mg/dan) in s tem pomaga pri ohranjanju zdravega srca in ožilja.

Aged Garlic ExtractTM sta leta 1954 razvila Manji Wakunaga in dr. Eugene Schnell. Ekstrakt iz staranega česna je že pet desetletij priljubljen pri uporabniki in je bil glavni predmet več kot 700 znanstvenih raziskav in publikacij. Edinstveni proces staranja Kyolic® česnovih strokov, omogoči, da ekstrakt nima vonja in ne draži sluznice. Kaskada kemijskih reakcij, ki se dogajajo v procesu staranja, poveča tudi vsebnost nekaterih ključnih komponent surovega česna in na ta način poveča njegovo vrednost.  Študije so nakazale, da ekstrakt staranega česna pomembno pomaga pri ohranjanju zdravega srca in ožilja, saj zmanjšuje možnost razvoja dejavnikov tveganja, ki pripeljejo do stanj, kot so ateroskleroza, nastanek plakov v koronalni arteriji, povišan holesterol in homocistein, povišan krvni tlak, oksidativni stres, poslabšanje žilne funkcije in cirkulacije. Ekstrakt staranega česna hkrati tudi pomaga pri ohranjanju zdravega in učinkovitega imunskega sistema, ohranja zdravo funkcijo jeter in živčnih celic.

Pakiranje

100 kapsul

 

 

*Slika je simbolična

Sestavine

VSEBNOST DNEVNEGA ODMERKA

1 kapsula trikrat na dan

Učinkovina Vsebnost (3kapsule)
Staran izvleček česna 900 mg

Druge sestavine: Pšenica, alginska kislina (morske alge), silika, celuloza, sirotka v prahu, magnezijeva sol maščobnih kislin rastlinskega izvora.

Sestavine kapsule: želatin, pšenica, magnezijev stearat (rastlinski vir).

Ne vsebuje: natrij, kvas, konzervansi, sladkor, gluten, umetna barvila in ojačevalci okusa.

Sirotke je pridobljena iz mleka.

Shranjevanje

Hraniti zaprto v hladnem, suhem prostoru in nedosegljivo otrokom.

Opozorilo

Prehransko dopolnilo ni nadomestilo za uravnoteženo in raznovrstno prehrano ter zdrav način življenja.


(1 ocen)

Komentarji (1)

Julija
Julija

Super

Kupci, ki so kupili ta izdelek, so kupili tudi

Loading...