Center Holistic / Izdelki / Čistilno olje pomaranče, 250ml
cistilno-olje-pomarance-300ml

Biopuro

Čistilno olje pomaranče, 250ml

Univerzalno čistilo, ki ima super močan čistilni  učinek  z visoko  koncentracijo v gospodinjstvu in za odstranjevanje madežev.

>> Celoten opis
(10 ocen)
7,15 €
Vključno z DDV

2 enaka izdelka = 3% popusta
3 enaki izdelki = 5% popusta
4 enakih izdelkov = 7% popusta


Količina


Količina
Preberite komentarje in komentirajte

Opis

Primerno za čiščenje  kovinskih  površin, aluminija, plastike, kroma, stekla, porcelana, blaga, lesa  in čiščenje čolnov, koles in drugih pralnih površin. Izdelek odstrani iz površinskih delov  tkanin, preprog in pohištva  tudi : žvečilni gumi, vse vrste maščob, olja, masti, katrana, voska, saje, oljne barve, lak za nohte,  madeže črnila, ostanki lepila in silikona.

Biopuro je koncentrirana linija izdelkov za čiščenje doma in pranje perila. Vsi izdelki so popolnoma biorazgradljivi, veganski, ne vsebuje fosfatov, barvil, sintetičnih dišav in so brez parabenov. Ker ne vsebuje kemijskih primesi so koži in okolju prijazni. So tudi hipoalergeni in testirani na nikelj, kobalt in krom. Pakirani so v bio plastiko narejeno iz sladkornega trsa, katera je primerna za recikliranje, s tem pa spoštujemo in varujemo naš planet.

Ne vsebuje kemijskih primesi, zato je koži in okolju prijazen.

Pakiranje

250ml

Sestavine

Alcohol, Ethyl lactate, Citrus aurantium dulcis peel oil*, Laureth-4, Limonene**, Linalool**, Citral**.

Opozorilo

Pred nanosom  na tkanine, preproge ali pohištvo naredite test na nevidnem  mestu, da ugotovite če se površina ne razbarva.


(10 ocen)

Komentarji (0)

Trenutno še ni komentarjev za ta izdelek.

Loading...